19 / 04 / 2024

www.sahibinden.com'dan iPad için emlak uygulaması!

www.sahibinden.com'dan iPad için emlak uygulaması!

sahibinden.com, 1 milyondan fazla emlak ilanının harita üzerinde aranabilmesini sağlayan iPad Emlak Uygulaması’nı kullanıma sundu



Mobil dünyadaki yeniliklerini sürdüren sahibinden.com, iPad Emlak Uygulaması’nı hayata geçirdi. Ücretsiz olan uygulama ile sahibinden.com’da yer alan 1 milyondan fazla emlak ilanı harita üzerinde aranabiliyor. 


Emlak ilanlarının harita üzerinde fiyat bilgileri ile birlikte görüntülenebilmesini sağlayan sahibinden.com iPad Emlak Uygulaması, tüm emlak kategorileri ve kriterleri için filtreleme yapmaya olanak tanıyor. İlanın bulunduğu konum için harita üzerinden yol tarifi alınabilen uygulama ile kullanıcılar, sahibinden.com üzerindeki mesajlarını okuyabiliyor ve yanıtlayabiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca istedikleri ilanları kolayca favorilerine ekleyebildikleri gibi, bu ilanları e-posta ile paylaşabiliyorlar. 


sahibinden.com iPad Emlak Uygulaması ücretsiz olarak AppStore’dan indirilebiliyor. 


sahibinden.com


Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile internet alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. 225 çalışanı, ayda 22 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 2,5 milyara yaklaşan sayfa görüntülemesi ile sahibinden.com, 2,8 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.



Geri Dön