29 / 03 / 2024

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.



Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için start verdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını söyledi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes’e yatırım yapacak olan Xperia Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kayış ile bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede Erciyes’e inşa edilecek olan otelin projesiyle ilgili Başkan Büyükkılıç’a bir sunum yapıldı.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, Xperia Oteller Zinciri’nin en kısa sürede Erciyes’te temel atacağını söyledi. Xperia Erciyes Oteli projesinin arzu ettikleri doğrultuda ve Erciyes’in siluetine uygun olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, otelin 272 oda ve 550 yatak kapasiteli olacağını dile getirdi. Erciyes’te 20 otel yeri ile ilgili arsa alan yatırımcıların yatırımlarına bir an önce başlaması için girişimlerde bulunduklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, Erciyes’e olan ilgi nedeniyle yatak sayısında sıkıntı yaşanmaya başladığını söyledi.

Erciyes’e yapılan yatırımların sadece kış turizmine hizmet vermeyeceğini de dile getiren Başkan Büyükkılıç, termal turizm ve kamp merkezi yatırımlarını da hızlandırarak Erciyes’in 12 ay hizmet vermesi için çalıştıklarını belirtti. Başkan Memduh Büyükkılıç, yatırımın en kısa zamanda hizmete girmesi temennisinde bulundu.
 


Geri Dön