20 / 04 / 2024

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama'yı devralıyor

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama'yı devralıyor

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş 'nin bütün aktif ve pasifinin toptan satın alınmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı



Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş 'nin bütün aktif ve pasifinin toptan satın alınmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 14.09.2010 tarihli yönetim kurulu kararı ile Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş 30.07.2010 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş 'nin 30.06.2010 tarihi itibariyle bütün aktif ve pasifinin bir kül halinde Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından devir alınması suretiyle mezkur şirketlerin TTK madde 451 ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde birleşmesi için gerekli hazırlıklarının yapılması ve Genel Kurulların Onayına vabeste olarak birleşme sözleşmesinin akdedilmesi konusunda aldıkları karar doğrultusunda Seri 1 No:31 "Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca birleşme öncesi istenen belgeler ile 29.09.2010 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.
 
 


Geri Dön