24 / 04 / 2024

Yakut Evler fiyat!

 Yakut Evler fiyat!

Firma: Odabaşılar İnşaat

Proje: Yakut Evler

Dairelerin teslimlerine 30 Kasım 2014 tarihinde başlanması planlanan Yakut Evler fiyat bilgileri kapsamında başlangıç fiyatı 289 bin TL olarak belirlendi. Projede satış sürecine devam ediliyor...



İçerisinde toplam 40 adet dairenin bulunduğu Yakut Evler fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Bağcılar Yakut Evler'de, merkezi ısıtma, daire içi sıcak su sistemi, jeneratör, kapalı otopark, ısı yalıtımı, kapalı bahçe, çocuk oyun alanları, yürüme parkuru, güvenlik ve çift asansör gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Odabaşılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Yakut Evler fiyat bilgileri daireni tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen  Yakut Evler  projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa ediliyor. 


Dairelerin alanlarının 95 metrekareden başlayıp 115 metrekareye kadar yükseldiği Yakut Evler fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 289 bin TL olarak belirlendi. 


Yakut Evler Bağcılar satış ofisi

Telefon: 0212 550 50 96

Web adres: www.odabasilar.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön