26 / 04 / 2024

Yalçınlar Grup, GölMahal ile inşaat sektörüne adım attı!

Yalçınlar Grup, GölMahal ile inşaat sektörüne adım attı!

Fotoğraf sektöründeki Yalçınlar Grup, Büyükçekmece'de sahip olduğu arazide 38 villadan oluşan GölMahal projesiyle inşaat sektörüne adım attı. Projedeki villaların fiyatları 1.3 ile 1.5 milyon TL arasında de



52 yıldır fotoğraf sektöründe faaliyet gösteren Yalçınlar Fotoğraf, inşaat sektörüne adım attı. Büyükçekmece'de sahip olduğu arazide 38 villadan oluşan GölMahal adı verilen projeyi geliştirdiklerini açıklayan Yalçınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, projeye 40 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı. Mimar Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından geliştirilen proje her biri 720 metrekare büyüklüğündeki müstakil villalardan oluşacak. Yalçın, inşaatına geçtiğimiz haftalarda başlanan projenin 24 ayda teslim edileceğini açıkladı. Yalçın, projesinde fiyatların ise 1 milyon 350 bin ile 1 milyon 550 bin TL arasında değişeceğini kaydetti.

'Kendime ev yapıyor gibiyim'
Yeşil bina kriterlerine göre yapılan villalar özel tasarım çatısıyla yağmur sularını çatının ortasındaki sarnıçta biriktirerek bahçe sulamasında kullanma imkanı yaratacak. Projede kullanılacak rüzgar tirbünleri sayesinde ise elektrik giderlerinde yüzde 30'a varan tasarruf sağlanması hedefleniyor. Hakan Yalçın, GölMahal'in inşaat alanındaki ilk kurumsal projeleri olmasına karşın aslında inşaat sektöründe kendi yapılarını ve kat karşılığı bazı projeler geliştirdiklerini söyledi. Ellerinde başka araziler de olduğunu söyleyen Yalçın, ilk projeye odaklandıklarını, onun tamamlanmasının ardından yeni projelerle inşaat sektöründe yer alacaklarını da sözlerine ekledi. Proje tamamlandıktan sonra kendisinin de Gölmahal'de yaşayacağını belirten Yalçın, "Bu nedenle kendime ev yapıyormuş gibi özenle projeyi hayata geçiriyorum" diye konuştu.
Sabah Emlak


Geri Dön