26 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group Maximoon'da bayram kampanyası! 12 ay faizsiz! 107 bin TL!

Yalçıntepe Group Maximoon'da bayram kampanyası! 12 ay faizsiz! 107 bin TL!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon

Yalçıntepe Group Maximoon projesi kapsamında bayram kampanyası ile 12 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan konutların fiyatları ise 107 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Yalçıntepe Group projesi olan Maximoon, İstanbul Bahçeşehir Bölgesi'nde yer alıyor. Maximoon Bahçeşehir kapsamında 155 konutta özel bir kampanya hazırlandı. 


Kurban Bayramı'nda geçerli olacak kampanya kapsamında fiyatlar 107 bin TL'den başlıyor.  Maximoon Bahçeşehir Evleri'nde 12 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Peşin alımlarda ise yüzde 5 indirim sağlanıyor. 


8 blokta çeşitli büyüklükte konutlardan meydana gelen projede 93 mağaza bulunuyor. Projedeki konut sayısı ise 1.332 olarak belirlendi. 


Yalçıntepe Group  Maximoon  satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden meydana geliyor.  Yalçıntepe Group  Maximoon satış fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. 


 Yalçıntepe Group Maximoon da bayram kampanyası! 12 ay faizsiz! 107 bin TL!


Yalçıntepe Group Maximoon Bahçeşehir'de basketbol sahası, yürüyüş yolu, tenis kortu, çiçekçi, eczane, restoran, cafe, fitness center, vitamin bar, bay / bayan kuaför, Türk hamamı, yüzme havuzu ve banka bulunuyor. 


Yalçıntepe Group Maximoon adres: Hadımköy Yolu Atatürk Bulvarı No:22 (Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı Yanı) Bahçesehir / İstanbul


Yalçıntepe Group Maximoon iletişim

Telefon: 444 34 18

Web: www.maximoonevleri.com


projeye sor



Geri Dön