29 / 03 / 2024

Yalın Evler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

Yalın Evler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor...



İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 55'i satılırken, projenin inşaatının da yüzde 80'i tamamlandı. Keleşoğlu ve Zilal İnşaat işbirliğiyle inşa edilen proje, Türkiye'de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir yapı sistemiyle hayata geçiriliyor. Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, "Projemizde beton ve çeliği birleştirdik. Butik olması için her şeyi butik şekilde tasarladık ve bu konuda örnek teşkil ediyor. Projenin dış cephesinin tamamı cam. Bunun sebebi ise gün ışığını tamamıyla içeri almak istememiz" dedi. 


Yalın Evler projesinde, yüzde 1 KDV avantajıyla, fiyatı 207 bin dolardan başlayan daireler, yüzde 25 peşin, 24 aya varan 0 faizli cazip kredi seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dileyen alıcılar ise, banka kredisi kullanabiliyor. 


Özlem KAMER TERCANLI/ Takvim 



Yalın Evler satış ofisi : :0212 322 77 77

Web adresi: www.yalinevler.com.tr


Geri Dön