29 / 03 / 2024

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz tarihinde kuruldu.



Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunlarısatmak, kiraya vermek. Şirket uzun, orta veya kısa vadeli istikrazlarda bulunur kredi alma anlaşmaları yapar, şirketin alacaklarından dolayı başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine rehin ve ipotek tesis eder. Gerektiğinde bu rehin ve ipotekleri kaldırır. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi, Sidar Sokak, No:2 Daire:4. 


Geri Dön