18 / 04 / 2024

Yapı Kataloğu 2010 çıktı!

Yapı Kataloğu 2010 çıktı!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılından beri düzenli olarak yayımlanan, Türk yapı sektörünün temel başvuru kaynağı olan "YAPI KATALOĞU 2010", çıktı 



Yapı-Endüstri Merkezi tarafından yayımlanan ve yapı sektörünün başvuru kitabı haline gelen, 2007 yılında içeriği ve tasarımıyla yenilenen YAPI KATALOĞU, yayımlandı. Türk yapı sektöründeki ürünleri bilimsel, teknik ve ticari bir şekilde, bütün ayrıntılarıyla, ilgili kuruluşlara, teknik elemanlara ve tüketicilere tanıtmak amacıyla hazırlanan "YAPI KATALOĞU 2010", 33. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010'da sektör profesyonelleri ile buluştu.                    .                    

"YAPI KATALOĞU 2010"da,  tek ciltte 937 firma, 2000 marka, 1982 ürün bulunuyor.

"YAPI KATALOĞU 2010"da 937 firma, 2.000 marka ve 1.982 ürün bulunuyor. Katalog kullanıcılara, aradığı ürünü, aynı sayfada yer alan farklı marka ve modelde alternatifleri arasından seçme şansı sunuyor. Ürün tabanlı bir sıralama sistemine sahip olan Katalog'da ürünler türüne veya markasına göre bulunabildiği gibi benzer ürünler bir arada görülerek karşılaştırma yapılabiliyor.

İnternet üzerinden Katalog'a ulaşım olanağı

Her an kullanıcının elinin altında olacak bir başvuru kaynağı olarak düşünülmesinin yanı sıra, YAPI KATALOĞU'na internet üzerinden de ulaşmak mümkün. İçeriğinde hiçbir değişiklik olmadan www.yapikatalogu.com sitesindeki internetin sunduğu avantajlar sayesinde ürünlerin broşürleri, teknik ayrıntıları, CAD blokları, renk kartelâları ve ürün videoları gibi özellikler sitede yer alıyor ve aranan malzeme ve hizmete, kullanım alışkanlığına göre en etkin şekilde ulaşılabiliyor. Aynı zamanda katalogda yer alan tüm firmaların ürün, hizmet, marka ve iletişim bilgilerine www.yapikatalogu.com sitesinde yer veriliyor. 

 


Geri Dön