25 / 04 / 2024

Yapı Kataloğu 2011 çıktı!

Yapı Kataloğu 2011 çıktı!

 Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılından bu yana düzenli olarak yayımlanan, Türkiyenin en kapsamlı ürün ve malzeme kataloğu, yapı dünyasının başvuru kaynağı YAPI KATALOĞU 2011 çıktı...



Yapı Kataloğu ayrıca geçtiğimiz ay hizmete giren iPhone ve iPad uygulamalarıyla binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sunuyor.

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından yayımlanan ve yapı sektörünün en kapsamlı ürün ve malzeme kaynağı, YAPI KATALOĞU 2011 yayımlandı. Türk yapı sektöründeki malzeme ve ürünleri bütün ayrıntılarıyla tüketicilere tanıtmayı amaçlayan YAPI KATALOĞU 2011, 34. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbulda sektör profesyonelleri ile buluştu.    
        
YAPI KATALOĞU 2011 kullanıcılara, aradığı ürünü, aynı sayfada yer alan farklı marka ve modelde alternatifleri arasından seçme şansı sunuyor. Ürün tabanlı bir sıralama sistemine sahip olan Katalogda ürünler türüne veya markasına göre bulunabildiği gibi benzer ürünler bir arada görülerek karşılaştırma yapılabiliyor. Katalogun dijital versiyonu USB bellek ile de satışa sunuldu.

YAPI KATALOĞU 2010u; Fulya ve Beşiktaştaki YEM Kitabevinden veya www.yemkitabevi.com adresinden satın almak mümkün.

İnternet ve mobil platformlar üzerinden ulaşım kolaylığı
Her an kullanıcının elinin altında olacak bir başvuru kaynağı olarak düşünülmesinin yanı sıra, YAPI KATALOĞUna internet üzerinden de ulaşmak mümkün. www.yapikatalogu.com sitesindeki internetin sunduğu avantajlar sayesinde ürünlerin broşürleri, teknik ayrıntıları, CAD blokları, renk kartelaları ve ürün videoları gibi özellikler sitede yer alıyor ve aranan malzeme ve hizmete, kullanım alışkanlığına göre en etkin şekilde ulaşılabiliyor. Aynı zamanda katalogda yer alan tüm firmaların ürün, hizmet, marka ve iletişim bilgilerine www.yapikatalogu.com sitesinde yer veriliyor.

YAPI KATALOĞU, 2011 yılında iPhone ve iPad uygulamasıyla da binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sunuyor.

www.yapikatalogu.com ve YAPI KATALOĞUnun iPhone ve iPad uygulamaları sayesinde 2.000i aşkın firmanın iletişim bilgilerine, hizmetlerine, 7.000 markaya, 30.000e yakın ürünün fotoğraflarına, uygulama detaylarına ve broşürlerine online ulaşmak mümkün.

Mobil uygulamada her bir ürün tanıtım metinleri, kullanım alanları, teknik özellikleri ve uygulama detay ve fotoğraflarıyla yer alıyor. Ayrıca aranan ürüne dair detaylı bilgi almak için mobil uygulamada yer alan Detaylı Bilgi / Teklif Talep Formunu doldurarak sistem üzerinden ilgili firmaya iletme olanağı da sağlıyor.

YAPI KATALOĞU iPhone ve iPad uygulaması www.yapikatalogu.com sitesinden ve iTunes Mağazasından ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulama için mobil araçlarda internet bağlantısı gerekmektedir. 
 
 


Geri Dön