24 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO, Riva'daki arsalarını satıyor!

Yapı Kredi Koray GYO, Riva'daki arsalarını satıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Riva'daki arsaları üzerinde proje geliştirmek yerine, bu arsaların satılmasına yönelik hazırlıklara başlanacağını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...



Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimizin ve bağlı ortaklığımız Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'nin (Gelişim Gayrimenkul) portföyünde yer alan Riva (Doğu) arsalarının Şirketimizin çıkarları doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla, proje geliştirmek yerine; Şirketimizin 22.12.2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimize ait İstanbul ili, Beykoz İlçesi, Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra mevkiinde bulunan 4 parseldeki toplam 112.097,18 m2 arsaların satılmasına yönelik hazırlıklara başlanılması ve gerekli işlemlerin yapılması için Şirket Yönetimi'ne yetki verilmesine karar verilmiştir.


Şirketimizin %100 oranında sahipliği bulunduğu bağlı ortaklığımız Gelişim Gayrimenkul'ün de aynı tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Şirkete ait İstanbul ili, Beykoz İlçesi, Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra mevkiinde bulunan 4 parseldeki toplam 143.718,26 m2 arsaların satılmasına yönelik hazırlıklara başlanılması ve gerekli işlemlerin yapılması için Şirket Yönetimi'ne yetki verilmesine karar verilmiştir.


Şirketimize ve Gelişim Gayrimenkul'e ait söz konusu arsalar (toplam 8 parsel olarak 255.815,44 m2), Şirketimizin 30.09.2014 tarihli konsolide finansal durum tablosunda stoklar hesabında 22.842.578 TL ile izlenmektedir."




Geri Dön