29 / 03 / 2024

Yapı Ligi Şampiyonu İnanlar berabere kaldı!

Yapı Ligi Şampiyonu İnanlar berabere kaldı!

24 Ocak’ta Antalya’da ortakları 32Group’un sahibi olduğu İsviçre’nin Servette ile Dostluk Maçı yapan İnanlar Takımı’na Türk futboluna ismini yazdırmış futbolculardan destek geldi



 24 Ocak’ta Antalya’da ortakları 32Group’un sahibi olduğu İsviçre’nin Servette ile Dostluk Maçı yapan İnanlar Takımı’na Türk futboluna ismini yazdırmış futbolculardan destek geldi. Takımda yer alan şöhretler: Başkan Serdar İnan’ın yanı sıra, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Güvenç Kurtar, Lemi Çelik, Yılmaz Vural, Gökhan Keskin, Tayfun Hut, Kemal Kılıç.

Antalya Kremlin Palace’da saat 14:00’te gerçekleştirilen maçı izleyen Bursaspor Futbol Okullarından Sorumlu Yönetici Şentürk Turan, Servette ve İnanlar takımına bu organizasyon için birer plaket verdi.

Sektörden 32 takımı yenerek Yapı Ligi Şampiyonu olan İNANLAR’ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, ortakları 32Group ile böyle bir dostluk maçı organize ederek sektöre ve Şöhretler Takımı’na heyecan kattıklarını belirtti. Yaptıkları her işte olduğu gibi futbolda da iddialı olduklarını belirten Serdar İnan, kendilerine bu jesti sağlayan 32 Group Başkanı Majid Pishyar ile Başkan Vekili Amin Pishyar’a ve Servette Futbol Takımına teşekkür etti. 32 Group Başkan Vekili Amin Pishyar, ortaklarının işteki başarılarının yanı sıra futbola olan ortak ilgilerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Serdar İnan, ayrıca İnanlar takımına verdikleri böylesine bir destek için Türk futbolunun devlerine de birer teşekkür plaketi sundu. Robert Kolej yıllarından kalma futbol sevdasını ve heyecanını sektöre de yansıtan Başkan Serdar İnan, seneye Yapı Ligi’nde de sürpriz yapacaklarını belirtti. Servette Takımı yapacağı maçlar öncesinde Antalya’da kampta.

 

 


Geri Dön