24 / 04 / 2024

YDA inşaat genel kurul toplantı kararlarını açıkladı!

YDA inşaat genel kurul toplantı kararlarını açıkladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi TTK 416.maddesine göre ilansız olarak 07/07/2015 tarihinde yaptığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı'nın karalarını Kamuyu Bilgilendirme Platformu'nda yayınladı.



Hazır bulunanlar listesinin tetkitinde şirket paylarının toplam itibar değerini ,paylarının asaleten ve vekaleten olmak üzere tamamı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı'nda temsil edilmiştir. Toplantıda gerek kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı Sayın Cüneyt Arslan tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.




 07/07/2015 tarihinde tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ;



YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 07/07/2015 tarihinde, saat 10:00 da, şirket merkez adresi olan Büyükesat Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi No:112 Çankaya/ANKARA adresinde, TTK 416.maddesine göre ilansız olarak yapılmıştır.

Hazır bulunanlar listesinin tetkikinde, şirket paylarının 50.000.000-TL toplam itibari değerinin; toplam itibari değeri 46.000.000-TL olan payların asaleten, 4.000.000 payın ise vekaleten  olmak üzere tamamının toplantıda temsil edildiği ve böylece gerek Kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı Sayın Cüneyt Arslan tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.


1- Toplantı Sn. Cüneyt Arslan tarafından açıldı. Yoklama yapıldı. Tüm pay sahiplerinin toplantıda temsil edildiği görüldü. Genel Kurul Toplantı başkanlığına Sn. Cüneyt Arslan ve tutanak yazmanlığına Sn. Bilal Şimşir'in seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.


2- Genel Kurul Toplantı tutanağının imzalanması için toplantı başkanlığının yetkilendirilmesi oybirliğiyle kabul edildi.


3- Yönetim Kurulunda 3 (Üç) yıl süre ile görev yapmak üzere, Yönetim Kurulunun yeniden seçilmesi ve yetkilendirilmesi için oylama yapıldı. HÜSEYİN ARSLAN, CÜNEYT ARSLAN, MUSTAFA ERDİN, TAHSİN SEZGEL'in Yönetim Kuruluna seçilmesi söz ile önerildi yukarıdaki önergenin tamamı oylandı, oy birliği ile kabul edildi. Yukarıdaki oylamalarda çekimser ve ret oy görülmedi.


4- Dilekler ve temenniler faslında söz isteyen bulunmadı.


5- Alınan kararlara itiraz eden olmadığından toplantı başkanınca toplantıya, saat 11:00'de son veridi. 07/07/2015 ANKARA




Geri Dön