19 / 04 / 2024

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…



İstanbul’un her geçen gün daha da değerlenen lokasyonu Bakırköy –Zeytinburnu sahil hattında 63 bin 500 metrekare alan üzerine hayata geçirilen Yedi Mavi projesi 17 kat, 7 blok, 848 konut ve 76 ticari ünite olarak yükseliyor.

 

“Yedi  Mavi” nin tasarımın ise  pek çok ödüle sahip Tabanlıoğlu Mimarlık gerçekleştirdi. Kişiye özel ödeme planları sunulan projede, 60 ay sıfır faiz ile istenirse peşinat ötelenebiliyor, 1 milyon 370 bin TL’den başlayan fiyat avantajı ve sıfır faizli kampanya sınırlı sayıda daire için Şubat ayı sonuna kadar devam ediyor.

 

Yedi Mavi projsi; Atatürk Havalimanı’na 10 ,Taksim ve Nişantaşı’na 12 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca E-5, TEM, Yenikapı İDO iskelesi gibi noktalara direk bağlantı yollarıyla merkezi ve dikkat çeken bir lokasyonda yer alıyor

 

Aydınlatma kontrolleri, yerden ısıtma, priz kontrollerini daire içerisinde bulunan dokunmatik panellerden yapabileceği gibi telefon aracılığıyla uzaktan da yapılabiliyor. Bunun yanında görüntülü interkom, taksi çağırma, alarm, CCTV üzerinden çocuk oyun alanları ve site girişini izleme gibi avantajlarla teknolojinin tüm imkanları kullanılarak konforlu bir yaşam sunuluyor.  İstanbul’un en prestijli projelerinden biri olan Yedi Mavi’de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olabilmek için Şubat ayı sonuna kadar satış ofisini ziyaret etmek gerekiyor.

 

www.yedimavi.com.tr


Geri Dön