28 / 03 / 2024

Yedsa İnşaat projeleri Google Earth'ten 3 boyutlu yayınlanıyor!

Yedsa İnşaat projeleri Google Earth'ten 3 boyutlu yayınlanıyor!

YEDSA İnşaat’ın Bursa’da yapımını üstlendiği inşaat projeleri Google Earth üzerinden 3 boyutlu sergileniyor…



Bursa’da faaliyet gösteren YEDSA İnşaat firması bir ilke imza atarak, yapımını üstlendiği markalı konut projelerini alışılageldiği gibi sadece satış ofislerindeki maketler üzerinden sergilemek yerine, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla 3 boyutlu olarak sunmaya başladı. 3DLocationEarth.com tarafından gerçekleştirilen uygulama sayesinde  www.3dlocationearth.com/yedsainsaat linkini ziyaret edenler Bursa’daki Saluspark, Salusvizyon ve Salusklasik isimli konut projelerini inşaat alanına gitmelerine gerek kalmadan harita üzerinde 3 boyutlu görüntüler eşliğinde detaylı olarak gezebiliyor. Hayata geçirdikleri uygulama hakkında açıklama yapan YEDSA İnşaat yetkilisi Serkan SAVU; “Bursa’da yaşayan ya da şehir dışında olup da buradan ev almak isteyen potansiyel müşterilerimizin, uzaklık ve zamansızlıktan ötürü projelerimizi yerinde ziyaret etme fırsatı olamayacağını düşünerek bu hizmeti başlattık. Artık projelerimizden daire satın almak isteyenler, bu uygulamayı kullanarak konut projelerimizi, bulundukları lokasyondan ulaşım güzergahlarına, otoparkından sosyal tesislerine ve hatta manzarasına kadar tüm detaylarıyla, Google Earth üzerinden sanki o anda oradaymış gibi gezebilecek” dedi.


Kentsel dönüşüm projelerinin beraberinde getirdiği yoğun yapılaşma sürecinde, markalı konut üreten inşaat firmaları, müşterilerine ulaşmak için teknoloji odaklı tanıtım ve pazarlama kanallarını kullanmaya başladı. Özellikle son dönemde, başta inşaat devleri olmak üzere İstanbul ve Antalya’daki yapı firmalarının markalı konut projelerini 3. Boyuta taşıma furyasında sıra Bursa’ya geldi. Bugüne kadar; Ağaoğlu, Sinpaş GYO, İnanlar İnşaat, Dap Yapı, Özyurtlar İnşaat, Garanti Koza, Mesa Grup, Gül İnşaat, Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Nef Yapı, İhlas Holding, Akro Yapı, Demir İnşaat, Çukurova Gayrimenkul, Düzlem Yapı, Akiş GYO ve Keleşoğlu İnşaat gibi sektörün önemli firmalarınının sahibi olduğu konut projelerini haritadaki gerçek yerlerinde 3 boyutlu olarak sergileyen 3DLocationEarth.com, YEDSA İnşaat’ın Bursa’da yapımını üstlendiği projeleri Google Earth’e taşıdı. 


Bursa’da bir ilke imza atan YEDSA İnşaat’ın Saluspark, Salusklasik ve Salusvizyon projeleri artık dünyanın her yerinden gezilebiliyor…


3DLocationEarth.com tarafından gerçekleştirilen uygulama sayesinde, YEDSA İnşaat’ın Bursa’da yapımını üstlendiği projelerinin 3 boyutlu modellerine tek bir link üzerinden ulaşılabiliyor. Bu projelerden konut satın almak isteyenler, www.3dlocationearth.com/yedsainsaat linkine girerek, henüz yapım aşamasında olan projelerin tamamlandığında nasıl görüneceğinden tutun da blokları, otoparkı, sosyal donatıları, ulaşım güzergahları, şehir merkezine olan konumu ve hatta gece&gündüz görüntüsüne kadar o projelere ilişkin her detayı haritadaki gerçek yerinde internet üzerinden görebiliyor. 


Geri Dön