19 / 03 / 2024

Yeni bir emlak yatırım aracı: Hobi bahçeleri!

Yeni bir emlak yatırım aracı: Hobi bahçeleri!

Yılmaz Emlak, 4 yılda toplam 9 kooperatif tapulu hobi bahçesi teslim etti. Yılmaz Emlak'ın Sahibi Yılmaz, "Profesyonel ekibimizle oluşturduğumuz 300-500 metrekare hobi bahçelerimizde dilerseniz bir yaşam alanınız, dilerseniz karlı bir yatırımınız olur" dedi...



Yılmaz Emlak, 2015 yılından bu yana  İzmir  Menderes'te hizmet veriyor. Şirket, 4 yılda toplam 9 kooperatif tapulu hobi bahçesi teslim etti. Yeni Asır'da yer alan habere göre; Yılmaz Emlak'ın Sahibi Hüseyin Yılmaz, "Profesyonel ekibimizle oluşturduğumuz 300-500 metrekare hobi bahçelerimizde dilerseniz bir yaşam alanınız, dilerseniz karlı bir yatırımınız olur" dedi.

İzmirlilere, tamamlanacak olan proje üzerinde sahip olmak istedikleri hobi bahçesini seçme imkanını sunduklarını ifade eden Hüseyin Yılmaz, "Ortalama 45 ile 60 gün içerisinde tamamladığımız projelerimizde vaat ettiğimiz bütün detayları eksiksiz olarak gerçekleştiriyoruz. Memnuniyet sağladığımız hobi bahçesi sahibini referans olarak gösterebiliyoruz" şeklinde konuştu.

SATIŞ SONRASI DESTEK

Yılmaz, hobi bahçesi sahiplerine satış sonrasında da destek vermeye devam ettiklerini söyledi. Yılmaz, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; "Projelerden satışlarda alım-satım bedeli, emlak komisyonu gibi ek ücretler talep etmiyoruz. Yatırım amaçlı alım yapan müşterilerimizin hobi bahçelerini satmak istemeleri halinde, piyasa değerinden satışlarında yardımcı oluyoruz. Hobi bahçesi olarak değerlendirdiğimiz araziler, kesinlikle 2B, Hazine, SİT alanı gibi sorunlu araziler değil.Resmi tapulu araziler"


Geri Dön