26 / 04 / 2024

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşiyor!

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşiyor!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul" ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verildi.



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, birleşme işlemlerine ilişkin bildirimi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.


Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu bugün yapılan toplantıda; şirketin sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi'' ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte ‘‘devir alan'' sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verildi. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 19.09.2017 tarihli toplantısında; Şirketimizin, sermayesine %100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2.000.000 TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi'' ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte ‘‘devir alan'' sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verilmiştir.




Geri Dön