26 / 04 / 2024

Yeni İstanbul için ön talep toplanıyor!

Yeni İstanbul için ön talep toplanıyor!

Çamlıca'da Emaar projesi olarak inşa edilecek olan Yeni İstanbul için ön talep toplanıyor... 75 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan projenin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak...



Üsküdarın Çamlıca bölgesi, Emaar tarafından hayata geçirilecek olan yepyeni bir projeye daha ev sahipliği yapacak. Projelendirme aşamasındayken Emaar Libadiye ismini alan projenin gerçek ismi Yeni İstanbul olarak belirlendi.

Şuanda hafriyat çalışmalarının sürdüğü Yeni İstanbul Projesinin 75 dönüm arsa alanı üzerinde hayat bulması planlanıyor. Net inşaat alanı 66 dönüm olacak olan projede toplam 1.000 konut yer alacak.

Konut, alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidansların bir arada bulunacağı şekilde çok amaçlı olarak tasarlanan Yeni İstanbul için şuan ön talep toplanıyor. Proje, lansmanının yapılması ile birlikte resmi satışa sunulacak.

2014 yılında tamamlanması ve teslimlerinin yapılması planlanan Yeni İstanbul Evlerinde stüdyo konut tipinden 6+1 konut tipine kadar farklı büyüklüklerde seçenekler yer alacak.

http://www.emaar.com.tr/projeler/6/yeni-istanbul-projesi.aspx

0216 547 17 17


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön