19 / 04 / 2024

Yeni Malatyaspor'un stadı tamamlanmadı!

Yeni Malatyaspor'un stadı tamamlanmadı!

Yeni Malatyaspor'un stadını geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Tamamlandı diye açılan stadın henüz bitmediği açıklandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla geçen cumartesi günü açılan Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni stadyumunun henüz tamamlanmadığı görüldü.


Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz tarafından yapılan açıklamada “Tabii statta eksiklikler var, Süper Lig'in ilk maçında Osmanlıspor ile mücadele edeceğiz. Geçen sezon şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz Boluspor maçında aldığımız seyirci kapatma cezasından dolayı bu maç seyircisiz oynanacaktır. Malatya’mızın yeni stadında eksikler yok demiyoruz var ama oynanılmayacak kadar eksiklik yok. Biz bu statta oynamak istiyoruz bunu TFF'ye de belirttik fakat kendileri farkında değil herhalde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı stat maç oynamaya müsaittir. Biz Osmanlıspor maçını yeni stadımızda oynamak istiyoruz. Bu haftaki Osmanlıspor maçından sonra, 15 gün ara var 15 günde de eksiklikler giderilecektir” ifadeleri yer aldı.


Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik ekip ve futbolcular geçtiğimiz hafta Bolu kampını bitirdikten sonra Malatya'ya geldi. Orduzu Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Nurettin Soykan Tesislerinin tadilatta olması ve idman sahasının yanındaki tesisin yapımının devam etmesi nedeniyle sarı-siyahlı futbolcular kentteki bir otelde konaklamak zorunda kalıyor. 




Cumhuriyet


Geri Dön