26 / 04 / 2024

Yeni Nesil Eyüp'ten lansman fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'ten lansman fırsatı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Yeni Nesil Eyüp

Ortadoğu Grup’un Yeni Nesil Eyüp projesinde lansmana özel, peşin ödemelerde yüzde 8 lansman indirimine ilave yüzde 12 peşin indirimi uygulanıyor. İstanbul’un merkezi noktalarına ulaşım kolaylığı ve yanı başındaki metro istasyonu ile dikkat çeken projede, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor..



Yeni Nesil Eyüp hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ortadoğu Grup,  Yeni Nesil Eyüp  projesinde lansman satışlarını başlattı. Ev sahibi olmak isteyenlere Yeni Nesil Eyüp’ün avantajlarını kaçırmamaları gerektiğini vurgulayan  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp’ün lansman sürecinde ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyoruz, bu süreci değerlendirenler hem %8 lansman indirimi hem de yüzde 12 peşin indiriminden faydalanıyor. Bunun dışında taksitli ödeme yapmak isteyenler için de çok çeşitli ödeme alternatifleri sunabiliyoruz. ” dedi. Tamamı çift cepheli olan binalarda; bahçe katı, teraslı, ara kat ve balkonlu daire alternatifleri bulunan Yeni Nesil Eyüp’te, 2+1 daireler 113.69 metrekare ile 121.56 metrekare arasında 3+1 daireler 121.46 metrekare ile 150.97 metrekare arasında değişiyor.


8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daireden oluşan Yeni Nesil Eyüp’te günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 9 adet de ticari ünite bulunuyor. Yüzde 73’ü yeşil ve açık alana ayrılan projede, peyzaj alanları, yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü giriş çıkışlar ile güvenlik sistemleri bulunuyor.


Lansman fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler başvurularını www.yeninesileyup.com web sitesinden yapabilir veya Satış Ofisi’ni ziyaret edebilirler.


Satış Ofisi : 0212 221 21 16





projeye sor



Geri Dön