19 / 04 / 2024

Yeni projeler yabancılar için CNR Emlak Fuarı'nda vitrine çıkıyor!

Yeni projeler yabancılar için CNR Emlak Fuarı'nda vitrine çıkıyor!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor.



Sektörün yüzünü güldüren bir fuar organizasyonu olan Emlak Fuarı'na yabancıların da ügi göstermesi bekleniyor. CNR Emlak 2015 Fuarı'na her yıl olduğu gibi bu yıl da Körfez ülkelerinin büyük yatırımcı ve alıcı grupları damga vuracak. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan gibi daha birçok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarda yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedefleniyor. Fuara, 5 binin üzerinde yabancı yatırımcı ve alıcının gelmesi öngörülüyor. CNR Holding kuruluşu ITF Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen ve her yıl daha çok ziyaretçiyi ağırlayan fuarın geçen yıla oranla iki kat büyümesi bekleniyor. 


Fuar aynı zamanda Türkiye'de gayrimenkul sektörünün gündeminde olan kentsel dönüşüm projeleri, yeşil bina konsepti, 3.köprü, 3. havaalanı, otoyol projeleri, medikalturizme bağlı olarak otel ve hastane ihtiyacı gibi konuların da önemli bir çözüm merkezi olacak. Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği fuar, ekonomiyi hareketlendirmekle kalmayacak, ev sahipliği yapacağı konferanslarla da sektöre vizyon katacak. 


Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen Emlak 2015-Konut, İşyeri Satmalına, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda dört projesiyle yer alacak. Yalçınlar Group'un, Batı Mahal villaları CNR Expo Emlak Fuarı'nda yabancı gayrimenkul yatırımcüarıyla buluşurken, Beyttürk, AB Grup, Kiler GYO, Fuzul Yapı, Demir İnşaat ve Babacan Yapı gibi firmalar da fuara katılıyor. 


Dünya


Geri Dön