26 / 04 / 2024

Yeni tasarımlarla artık hiçbir şey eskisi gibi değil

Yeni tasarımlarla artık hiçbir şey eskisi gibi değil

Kitap okumak hiç bu kadar keyifli olmamıştı herhalde. Oturup dinlenmek, kedilerinizle ilgilenmek oturup birkaç dilim pizza yemek de. Tasarım hayatımıza girdiğinden beri evlerin ruhu değişti...



Kediler için üretildi
Evinde kedi beslemeyi hayat tarzı haline getiren hayvan dostları için üretilmiş Ribbon Cat Tree evcil hayvan mobilyasına iyi bir örnek. Ürün bir halı parçasıyla döşenerek kedilerin tırmalamasına da imkan vermiş.

Kusursuz kesim
Pizzanızı karşı tarafın hakkını yemeden tek seferde ve kusursuz kesmek isteyenler için dizayn edilmiş pizza makası 'gereksiz' gibi görünse de hayatı kolaylaştırıyor.

Bu lambadan kan akıyor
Bazıları marjinalliği sever. Bu lamba da tam onlara göre. İçerisinden kan akıyor izlenimi veren Generate Design ürünü lamba kandan hoşlanmayanlar için farklı renklerde de üretilebiliyor. Ürün şaka amaçlı da kullanılabilir.

Kıvrak oturaklar
Vitra ve Frank O Ghery tarafından ortaya çıkarılan sandalye keskin köşeleri ortadan kaldırıp hem estetik hem de farklı bir sandalye tasarımının çıkmasını sağlamış.

Sen nereye kitaplık oraya
Gün ışığının ya da modunuzun değiştiği bir anda kitap okuma zevkinizden mahrum kalmamanız için Nils Holger Moormann sizin için ayaklı bir kitaplık tasarladı.

Sözcükler de tasarımın içinde
Hey sexySexy kelimesini oluşturan harflerin birer raf görevi göreceği aklınıza gelir miydi? Dizaynır Arunkumar Francis'in tasarladığı kitaplık duvara monte edilerek farklı bir görünüm yaratıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön