20 / 04 / 2024

Yenimahalle 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sözleşme heyecanı!

Yenimahalle 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sözleşme heyecanı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi.Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı



Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi. Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.


Rant için değil halk için kentsel dönüşüm anlayışıyla yaptığı çalışmalar ile binlerce insanı ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlarla konut sözleşmesi imzalıyor. 


Blok blok imzalanıyor 

22 bloktan oluşan, 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinin bulduğu projede sözleşmeler, izdiham yaşanmaması için blok blok imzalanıyor. Sırası gelen bloktaki hak sahipleri, sms yoluyla bilgilendiriliyor. Konutların bulunduğu şantiye alanında yer alan belediye ofisinde sözleşmelerine imza koyan hak sahiplerinin sevinci de yüzlerine yansıyor. 



Anayurt 


Geri Dön