19 / 04 / 2024

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor!

Firma: Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat

Proje: Yenitepe İzmir

Yenitepe İzmir Konutları 20 blok olarak hayata geçirildi. Proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş imzasıyla yükseliyor...



Yenitepe  İzmir  teslim tarihi Mart 2019 olarak belirlendi. İzmir Karabağlar Mevkii'de yükselen  Yenitepe İzmir  Evleri 55 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe İzmir Konutları İlbank güvencesine sahip.


İzmir Karabağlar Mevkii'de yükselen Yenitepe İzmir Evleri açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi özellikler de sunuyor. 


Karabağlar Yenitepe İzmir projesi Yeni Fuar ve Havalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. Yenitepe İzmir Evleri, 20 blok olarak yükselecek. 


Yenitepe İzmir fiyat listesi lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.533 daireye yer verilen Yenitepe İzmir projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da olacak. 


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön