25 / 04 / 2024

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artışına ilişkin esas sözleşme tadiline SPK onayı hakkında açıklama yaptı. 

Yeşil GYO'nun projelerinin ana finansörü olan ve en yüksek kredi riski bulunan banka ile şirket arasında imzalanan 15 Ocak 2021 tarihli protokol kapsamında; şirketin kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinin ana finansörü olan ve en yüksek kredi riskimiz bulunan banka ile aramızda imzalanan 15.01.2021 tarihli protokol kapsamında; 
A. Sirketimizin kredi borclarının tasfiyesi,
B. Protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla Projelerinin tamamlanması için mutabakat saglanmıştır.
Kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilerine sunarız.
 


Geri Dön