26 / 04 / 2024

Yeşil Tesisler Konferansı 5 Ekim'de yapılacak!

Yeşil Tesisler Konferansı 5 Ekim'de yapılacak!

˜Sürdürülebilir Bir çevre" için düzenlenen Yeşil Tesisler Konferansı"nın ikincisi bu yıl 5 Ekim- 6 Ekim   tarihleri arasında Swissotel"de gerçekleşecek



Karbon ekonomisinden, enerji verimliliğine kadar bir çok konunun masaya yatırılacağı konferansta Schneider Electric, binalarda enerji verimliliği konusuna dikkat çekecek.

Değişen iş dünyasının dengelerinden yola çıkarak ˜yeşil iş dünyasının kapılarını katılımcılara açacak olan 2. Yeşil Tesisler Konferansı"nda, iş planlama ve karar verme süreçlerinde ˜Sürdürülebilirlik"in temel şartı olan enerji verimliliği, yenilenebilir kaynaklar ve ısı tasarrufu gibi konular değerlendirilecek.

Binalarda Enerji Verimliliği"ni, Enerji Verimliliğinin Global Uzmanı Schneider Electric Anlatacak
Dünyanın ilk ve tek œsıfır karbon, sıfır atık şehri olan ve geçtiğimiz aylarda Schneider Electric ile stratejik ortaklık anlaşmasına imza atan MASDAR City"nin tedarik zincirinden sorumlu Başkan Yardımcısı Richard Reynolds"da konuşmacılar arasında yer alacak. Konferansta, günümüzün önemli bir konusu haline gelen œbinalarda enerji verimliliği konusunda konuşmayı ise, Schneider Electric Bina Yönetim Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Özkal Güner yapacak.   Enerji verimliliğini optimize etmek amacıyla geliştirdikleri çözüm mimarisi ECOSTRUXURE "ı anlatacak olan Güner, uygulanacak bu sistemle binalarda   %30"a varan oranda enerji verimliliği sağlamanın yolları hakkında bilgi verecek.  

Enerji verimliliğinde global bir uzman olan Schneider Electric gibi sürdürülebilirlik alanında öncü kuruluşların çözüm ortakları olarak katıldığı 2. Yeşil Tesisler Konferansında, sanayi kuruluşları, otel, hastane, okul, AVM, konut gibi tüm tesislerin yöneticilerinin yanı sıra bu kurumlara hizmet ve ürün sunan tedarikçiler, teknik uzmanlar, devlet kuruluşları ve STK"lar bir araya gelerek sürdürülebilirlik için yenilikleri, projeleri, ürünleri, çalışmalarını, fikir deneyim ve başarılı uygulamaları paylaşacaklar.


Geri Dön