26 / 04 / 2024

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi!

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi!

Firma: Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı

Proje: Yorum İstanbul

Yorum İnşaat-Turkmall ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa edilen Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. Projede toplamda 558 konut yer alıyor...



İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da Yorum İnşaat-Turkmall ortaklığı ile inşa edilen proje  Yorum İstanbul  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede hali hazırda, 1 oda 1 salon normal daire, 2 oda 1 salon bahçe katı, 2 oda 1 salon normal daire, 3 oda 1 salon bahçe katı, 3 oda 1 salon normal daire ve 3 oda 1 salon dubleks daire yer alıyor.


Yorum İstanbul Bayrampaşa satılık daire!


Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi bilgileri haberimizde yer alıyor. 


Bayrampaşa Yorum İstanbul ulaşım!


Proje, İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Forum İstanbul AVM'nin hemen yan tarafında yer alan proje, lokasyon olarak çok güçlü konumda bulunuyor. Proje, hem E-5'e hem de TEM yoluna çok yakın mesafede inşa ediliyor. 


Toplamda 5 bloğu bünyesinde barındıran Yorum İstanbul kaç katlı  sorusuna göre proje 20 katlı bloklardan meydana geliyor. 


558 konutu bünyesinde barındıran Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul projesinde; tenis kortu, çocuk oyun alanları, tenis sahası, fitness center ve mini futbol sahası ve daha bir çok konut seçeneği yer alıyor.


Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi!


Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi ne ulaşmak için 444 84 94 numaralı teelfonu arayabilirsiniz.


Telefon: 444 84 94

Web Adresi: www.yorumistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön