26 / 04 / 2024

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.



Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı hakkında konuştu.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, 3 katlı kapalı otopark inşaatında sona gelindiğini söyleyen Başkan Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik. Yıllardır yapılmayan, ihmal edilen ve hiç kimsenin el atmadığı önemli bir ihtiyaca daha cevap vermenin, böyle bir projeyi gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Biraz sıkıntı verdiğimizi biliyoruz ama sanırım sıkıntıya değen bir proje oldu’’ ifadelerini kullandı.

Yozgat’ın otopark sorununun yeni olmadığının altını çizen Arslan, şehrin otopark sorununun 30- 40 yıldır sürdüğünü bu zamana kadar ilk defa kendilerinin ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. 

Başkan Arslan, "Bir çalışma yapıyorsunuz, bu çalışma merkezde, şehrin yoğunluğu olan bölgelerde olunca haliyle hepimiz etkileniyoruz. Amacımız şehrimize kalıcı hizmetler verip, eserleri üretmektir. Yapılan yatırımlar basit, küçük yatırımlar değil, büyük projelerdir. Tabi bitince yatırımın hizmetin değeri daha iyi anlaşılıyor. Bunun örneklerini bütün mahallelerimizde görebiliriz’’ açıklamasında bulundu.


Geri Dön