19 / 04 / 2024

Yüksel Balcı kimdir?

Yüksel Balcı kimdir?

Yüksel Balcı, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 21. sırada yer alıyor. Peki, Yüksel Balcı kimdir? Yüksel Balcı, Balcı İnşaat'ı ne zaman kurdu?



Yüksel Balcı kimdir?

Yüksel Balcı, ilk, orta ve lise eğitiminden sonra aktif ticaret hayatına 17 yaşında Devrek Yol ayrımı mevkiinde abisinin yanında başlamıştır. 


1983 yılında, 22 yaşında bir delikanlı iken bölgemizde yaşanan çimento tedarik sorununu görmüş ve bu soruna radikal bir çözüm bularak gemi taşımacılığı ile bölgenin çimento ve inşaat malzemeleri sorununu çözmüştür.


Bölgenin öncelikle üretimle kalkınacağını o yıllarda gören bu delikanlı bölgede beton santralleri, agrega ocakları ve petrol santrali kurmuştur.


Kişisel gelişimine ve eğitime çok önem veren Yüksel Balcı, önce Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde eğitim almış daha sonra Breyer State Üniversitesi İşletme Lisans eğitimini bitirmiştir. Kişisel gelişim ve yönetim alanında birçok eğitim ve sertifika almıştır.


Ülke kültür ve gelişimlerini yakından takip eden Yüksel Balcı önce İngilizce öğrenimini tamamlamış sonrasında 46 ülkeye turistik ve ticari gezi yaparak elde ettiği ticari ve ekonomik bilgi birikimini ülke ekonomisine taşımıştır.


Yatırımlarını öncelikle bölgesine yapan Yüksel BALCI, bugün yüzlerce çalışanı ve uluslararası markaları ile bölgenin en güvenilir markası olmuştur.


Birçok ilklere imza atan Yüksel Balcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Balcı Şirketler Grubu

"KDZ. Ereğli ilçesinde, Sayın Yüksel Balcı tarafından kurulan Balcı İnşaat şirketinin faaliyete geçmesiyle birlikte bugünkü konumuna ulaştı.


Balcı Şirketler grubunda yer alan 4 şirket, 1 iştirak şirketi ve bünyesindeki 200 çalışanı ile Kdz. Ereğli'den Türkiye'ye yayılan bir sinerjiyle çalışmaktadır. Grup bünyesinde yer alan şirketlerimiz, inşaat ve medya sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. Grup şirketlerimizden Balcı İnşaat, Balcı-Lafarge Beton ve Fixkim Yapı Kimyasalları inşaat sektöründe, Değişim Medya ise medya sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedirler.


Balcı Şirketler Grubu şirketlerinin iş üretimi ve iş gerçekleştirimi süreçlerinde önce insan felsefesini kendine amaç edinmiştir. Bu amaç, hizmet verdiğimiz tüm iş kollarında koşulsuz müşteri memnuniyetini, kaliteye ve verimliliğe ulaştıracak tüm kaynakların kullanımını ve çalışanlarımızın bilgi kalitesini yükseltmeyi zorunlu kılmıştır.


Grubumuz, bir yandan ticaret hayatının sorumluluklarını yerine getirirken bir yandan da bölgesinde kültürel gelişim ve toplumsal dönüşüm alanında da sorumlululuk alma erdemine sahiptir. KDZ Ereğli kültür festivaline elinden geldiğince katkıda bulunan Balcı Şirketler Grubu, bölgesine kazandıracağı bir okulun da çalışmalarını yürütmektedir. Balcı Şirketler Grubu, toplumsal sorumluluk gereği bugün birçok öğrenciye eğitim bursu vererek eğitim imkanından yoksun çocuklarımızı topluma ve ekonomiye kazandırma gayreti içerisindedir. Ayrıca Değişim Medya şirketi ile bölge insanlarının iş ve sosyal yaşam alanlarında yaşanan sorunları gündeme taşıyarak bölgenin kültürel ve toplumsal dönüşümüne de katkıda bulunmaktadır."




Geri Dön