19 / 04 / 2024

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları devam ediyor!

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları devam ediyor!

65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce kentsel dönüşüm kapsamındaki yıkım çalışmalarına bizzat katıldı. Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum" dedi.



 Kentsel dönüşüm alanında gecekondusu olan 65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına bizzat katıldı. Önce eline bir kazma alarak gecekondusunun duvarlarını yıkan Yüce, daha sonra dozerin başına geçerek operatör ile birlikte yıkım işlemini tamamladı. 

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne katkı sağlamak için gecekondusunu yıktığını söyleyen Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum" dedi. 


ÇİLE ÇEKENLERİN SEFA ZAMANI

Mehmet Yüce'ye duyarlılığına teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, projenin Keçiören'in hayallerinden birisi olduğunu belirterek "Dönüşüm alanında bin 750 gecekondu bulunuyordu. Proje kapsamında inşa edilecek 5 bin 600 konutla burası yeni bir cazibe merkezi olacak. Yıllardır burada oturan vatandaşlarımız altyapı ve ulaşım çilesi çektiler. İnşallah en kısa sürede sefasını sürecekler" dedi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön