29 / 03 / 2024

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 



Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, 2017 yılında başlattığı 'Her yıl bir şehit annesine tapu hediye’ projesini bu yıl da hayata geçirdi. Tam, Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde yer alan 659 metre kare tarlanın tapusunu hediye etti.

Yeni Meram Gazetesi'nde yer alan habere göre; Konya Şehit Aileleri Derneği Bahçesinde düzenlenen törene Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz ve diğer komutanlar, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Seyit Faruk Özselek, ve çok sayıda şehit anne-babası katıldı. 

Yunus Emre Gayrimenkul, 2017 yılında ‘Her yıl bir şehit annesine tapu hediye’ projesi başlatmıştı. Geleneği bozmayan Yunus Emre Gayrimenkul, bu yıl arsa hediyesini 2005 yılında Şırnak- Küpelidağ mevkiinde şehit olan Şehit J. Er. Mehmet Özdemir’in annesi Ayşe Özdemir’e verdi. Hediye verilen tarla Meram-Hatunsaray mevkiinde yer alıyor ve 659 metrekareden oluşuyor. 

Hediye tarlanın tapusu Konya protokol üyelerinin önünde teslim edildi. İmam Hatip Ali Bitim hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan tören  şehitler için edilen dualarla devam etti. 

Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşma yapan Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, “Şehit ailelerimiz, evlatlarını bu topraklar için, bizlerin daha güvenli bir yaşam sürmesi için hiç düşünmeden feda ettiler. Biz bu projeyle her yıl sadece bir annemizi sevindirebiliyoruz. Ama gönül ister ki daha çok projeye imza atarak daha çok annemizi, daha çok ailemizi sevindirelim. İnşallah o günlerde gelir. 2017 yılında başlatmış olduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz her yıl bir şehit annemize tapu hediye projemizin bu yıl ramazan ayına denk gelmiş olması bizleri daha da sevindirmiştir. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor. Sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” açıklamasını yaptı. 

Protokol konuşmalarının ardından Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e tapusu verildi. Diğer şehit annelerine ise Anneler Günü münasebetiyle birer plaket takdim verildi. 

 

 


Geri Dön