20 / 04 / 2024

Yunus Karan, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Yunus Karan, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Yunus Karan, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin 8 Haziran 2017 tarihi genel kurulu sonrasında alınan yönetim kurulu kararınca Banka Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Yunus Karan, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin 8 Haziran 2017 tarihi genel kurulu sonrasında alınan yönetim kurulu kararınca Banka Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. Yunus Karan bu nedenle Yönetim Kurulu Bağımsız Üyelik görevinden ayrılmış oldu. 


Açıklama:

Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Sayın Yunus KARAN'ın Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 4.3.8. madde hükmü gereğince Şirketimize iletmiş olduğu yazılı açıklaması ekte yer almakta olup, konuya istinaden yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Sayın Yunus KARAN'ın yerine Sayın Mehmet Nihat ÖMEROĞLU'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine ve Ücretlendirme Komitesi Başkanı olarak Sayın Mehmet Nihat ÖMEROĞLU'nun, komite üyesi olarak Sayın Yunus KARAN'nın görevlendirilmesine karar verilmiştir.


Dosya için tıklayın



Geri Dön