25 / 04 / 2024

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...



Elazığ Sivrice ilçesinde 24 Ocak'da meydana gelen derpem sonrası yapılan çalışmalarda, bölgedeki hasarın büyüklüğü ortaya çıktı. Deprem sonrası tek yürek olan Türkiye'de Elazığ'a yardımlar devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre: Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Elazığ depremi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz" dedi.

Sanatçı Yusuf Güney, depremin ardından Elazığ'a gittiğini belirterek, "Hayırsever dostlarımdan yardım topladık aramızda. Elazığ'da iki ailemize ev hediye edeceğiz." dedi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Güney ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Güney, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanını gezdiğini ve projelere katıldığını ifade etti.

Elazığ'daki depreminin herkesi üzdüğünü dile getiren Güney, "Elazığ'da 6 gün kaldım. Halkımızla iç içeydik. Karınca kararınca, ufak tefek bir şeyler yapmaya çalıştım. Yapılması gereken çok şey var. Devletimizin bütün kurumları bu süreci en doğru şekilde halledecektir." diye konuştu.

Elazığ ile ilgili projeler hayata geçireceğini anlatan Güney, şöyle devam etti:

"Hayırsever dostlarımdan yardım topladık aramızda. Elazığ'da iki ailemize ev hediye edeceğiz. O süreçte bulunacağız önümüzdeki haftalarda. Bunun dışında onların her zaman yanındayım. Sadece Elazığ değil, nerede ihtiyaç varsa oraya seve seve koşar adımlarla gideceğimden herkes emin olabilir."

Türk milletinin yardımseverliğinin tartışılmaz olduğunu belirten Güney, "Bizzat AFAD depolarını gezerek gördüm, inanılmaz bir yardım yapılmış. Çok duygulandırıcı bir tablo." dedi.

Güney, toplumun tüm kesimleri gibi sanatçıların da Elazığ depreminde ciddi bir duyarlılık gösterdiğini dile getirdi.

 

Elazığ’da 5 bin aile için konteyner kent kuruluyor!


Geri Dön