20 / 04 / 2024

Yüzde 2'nin altında konut kredisi veren bankalar!

Yüzde 2'nin altında konut kredisi veren bankalar!

Peşin parası olmayanlar ev almak için konut kredisini tercih ediyor. Ancak yüksek faiz oranı nedeniyle ana paranın dışında yüklü bir faiz ödemesi yapmak zorunda kalıyorlar. Peki en düşük konut kredisi faizini hangi banka veriyor?



Eski başbakan Binali Yıldırım'ın müjdelediği faiz indirim kampanyası sona erdi. Bankalar faiz oranlarını yüzde 1'in üzerine çıkardı. Hatta bazı bankalar faiz oranlarını yüzde 2'nin üzerine çekti. Kredi ile ev almak isteyenlerin daha yüklü faiz ödeyeceği bu dönemde yüzde 2'nin altında faiz veren bankalar da var. Biz de ev hayali kuranlar için yüzde 2'nin altında konut kredisi veren bankaları derledik.

En düşük faizi hangi banka veriyor?

Konut kredisi faizi en düşük Alternatifbank'ta. Banka 5 ve 10 konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,35 faiz oranı uyguluyor. Alternatifbank'ı yüzde 1,38 ile Halkbank ile Ziraat Bankası izliyor. 

Yapı Kredi Bankası 5 ve 10 yıllık konut kredisinde yüzde 1,55 faiz oranı, ING Bank 5 yıllık kredilerde yüzde 1,59, 10 yıllık kredilerde ise yüzde 1,55 faiz oranı uyguluyor. 


Yüzde 2 nin altında konut kredisi veren bankalar!

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön