20 / 04 / 2024

Zekeriyaköy ormanada satılık daire!

Zekeriyaköy ormanada satılık daire!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de 220 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve 273 konuttan oluşan Zekeriyaköy Ormanada satılık daire fiyatları için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz...



Zekeriyaköy  Ormanada  satılık daire fiyatları hakkındaki bilgilere geçmeden önce projeden bahsedelim. Eczacıbaşı Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçirilen Ormanada projesi, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.


Toplamda 273 konuttan meydana gelen Ormanada projesi, 220 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor. Proje, 188 adet 5 tip villa, 81 adet 15 farklı tipte sıra evler olmak üzere toplam 273 konuttan oluşuyor.


Zekeriyaköy ormanada satılık daire!


50 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen alanlara sahip olan Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada Projesi, 2 etaptan meydana geliyor. İlk etap teslimlerinin tamamlandığı Zekeriyaköy Ormanada Evleri'nin ikinci etap teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Zekeriyaköy Ormanada Evleri satılık daire ve villalar dışında masaj odaları, iki adet yüzme havuzu, plates-fitness merkezi, buhar odası ve otopark alanları gibi sosyal olanaklar da mevcut.


Zekeriyaköy Ormanada Evleri satılık daire fiyatları ilgili bilgi almak için 0212 201 59 30 bu numarayı arayarak satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Ormanada vaziyet planı:


Zekeriyaköy ormanada satılık daire!


Ormanada Nerede?


Ormanada Adres: Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul



Ormanada satış ofisi iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön