24 / 04 / 2024

Zer Kartal Evleri 90 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Zer Kartal Evleri 90 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Zer Kartal

Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Zer Kartal projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 30 ay sonra teslim edilecek...



Zer Kartal projesi  Ceylan İnşaat  tarafından beş blok olarak 11 bin 700 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projede toplam 320 daire bulunuyor.   


Zer Kartal'da teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 27 Eylül'de satışa sunulması planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.  


Zer Kartal projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL'den başlıyor.


Zer Kartal Evleri ödeme bilgisine göre yüzde 30 peşinat verildiğinde vade farksız 90 ay taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projede banka kredisi kullanılarak da ödeme yapılabiliyor.  


Projede, spor kulübü, sauna, Türk hamamı, çocuk kulübü, sinema salonu, basketbol sahası, cafe, amfi tiyatro, yüzme havuzu gibi imkanlar da olacak. 


Tel: 444 87 85   

Web: http://www.ceylangroup.net 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön