19 / 04 / 2024

Zeydan Karalar, Adana'da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi!

Zeydan Karalar, Adana'da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana 'da faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı kontrol firmaları temsilcileri ile bir araya gelerek ilçenin yenilenmesi ve sektör sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.




Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana'da faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı kontrol firmaları temsilcileri ile bir araya gelerek ilçenin yenilenmesi ve sektör sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bıılundıı. 

Şehrin iş yapan ve katma değer üreten insanlarını önemsediğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yapılacak tüm hizmetleri şehrin dinamikleri ile birlikte yapmak istediğinin altını çizdi. Başkan Karalar, "Ben bu şehrin sanayicisini, müteahhidini, iş yapanını çok önemsiyorum ve her işi birlikte yapmak istiyorum. Seçim döneminde en çok kentsel yenileneninin Seyhan'da yapılacağını ve bunları Adanalı müteahhitlerle yapacağımızı söylemiştik. 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapmayacağımızı beyan etmiştik.  Adana  için. Seyhan için doğru olanı buydu. TOKİ'nin Seyhan ilçesinde 2 projesi var; biri Barbaros Mahallesi diğeri ise Barış Mahallesi.Bununla ilgili ne olur bilmiyorum ama diğerlerini Adanalı Müteahhitler ile yapmak istiyorum" şeklinde konuştu. 


Yapılan hiçbir işin yanlış olmayacağını ve doğru işler yapacaklarını ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu anlamada sektör temsilcilerinin de kendilerine yardımcı olmasını istedi. Başkan Karalar, "Bizler yanlış iş yapmayacağız. 


Doğru işler yapacağız. Bu anlamda sizlerden de beklentilerimiz var. Kurallara uyarak kanunlar nezdinde sorunlarınızı çözüp size destek olacağız" Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar inşaat sektörü temsilcilerinin sorunlarını da dinledi. 


Adana Güney Haber




Geri Dön