29 / 03 / 2024

Zeytinburnu Aile Yapı Sitesi'nde 200 bin TL'ye! İcradan!

Zeytinburnu Aile Yapı Sitesi'nde 200 bin TL'ye! İcradan!

Bakırköy 4. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 2440 ada, 84 parselde yer alan Aile Yapı Sitesi içerisinde D Blok 5. kat 11 nolu konutu satışa sunuyor



Bakırköy 4. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. BAKIRKÖY 4. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ
DOSYA NO: 20093597 Talimat

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği. kıymeti, adedi, önemli özellikleri;

A- TAPU KAYDI. CİNSİ, ADEDİ, EVSAFI:

Satış konusu taşınmaz istanbul il, Zeytinbumu ilçesi, Sümer man. 2440 ada, 84 parsel sayılı 5702 m2 miktarlı arsa nitelikli taşınmaz üzerine tesis edilmiş olan kat irtifakma göre D Blok 5. Kat 11 nolu bağımsız bölümün tamamıdır.
Satış konusu taşınmaz; istanbul İli, Zeytinbumu İlçesi, Sümer mahallesi, Prof. Dr. Turan Güneş caddesinden girilen 24/4 sokakta kain Aile Yapı Sitesinin D Blok 5. Kat 11 nolu adresinde yer almaktadır, Mezkur daire Bodrum + Zemin + 12 normal katlı binanın 5. Katında yer almaktadır. Binanın normal katında ikişer daire bulunmaktadır. Satışa tonu daire yerinde 10 kapı numarası almakta daire 5 ve 6. katlar ile birlikte içeriden irfjbatlandınlmış dubleks-olarak kullanılmaktadır. Girişte antre, hol, sokak cephesine bakan gömme balkonlu salon, koridor üzerinde mutfek, 1 yatak odası, banyo , wc piyeslerinden ibarettir. Salondan çıkılan merdivenle dubteks katında ise 3 yatak odası ve banyo bulunmaktadır. Antre, koridor, mutfak, banyo zemini seramikle kaplıdır. Mutlakta ve banyoda duvarlar kısmi fayansla kaplıdır. Mutfakta tezgah evyesi ve ahşap dolapları bulunmaktadır. Banyoda ise lavabosu, klozeti ve küveti bulunmaktadır. Dairenin salon ve odaları ahşap parke k kaplı olup duvarları ise plastik badanalıdır. Pencere doğramaları ise pvc esaslıdır. Elektrik ve su tesisatı bulunan daire doğalgaz kombilidir Dairenin takribi brüt atanı toplam 170 m2 dir. Net alanı ise takribi 144 m2 dr. Binada çift asansör ve otopark bulunmaktadır.

B- İMAR DURUMU
Zeytinbumu Belediye Başkanlığı imar İşleri Müdurfüğü'nün 08.10.2009 tarih ve 5567 sayılı imar durum belgesinde, İstanbul ili, Zeytinbumu ilçesi, Sümer matı. 2440 ada, 84 parsel sayılı yer 1/1000 ölçekli 06.12.2007 tasdik tarihli ve 1987/5884 sayılı imar uygulama planında konut alanında kalmaktadır.

MUHAMMEN KIYMETİ: Kıymetine etki edecek tüm faktörler göz önünde bulundurularak, satış konusu 5. Kat 11 nolu bağımsız bölümün tamamına 200.OOO.OO-TL (ikiyüzbin-TL) muhammen bedel takdir edilmiştir.

D-SATIşž şžARTLARI:

1-Taşmmazm 1. Satışı 25/03/2011 Cuma günü saat 15:30 ile 15:40 arası açık artırma suretiyle Bakırköy 4. İcra Müdürlüğü'nde yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve ruçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile en çok artırana ihale olunur. Böyle bir bedelle ata çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla taşınmaz 04/04/2011 Pazartesi günü aynı yer ve saatte ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da artırma ilanında gösterilen süre sonunda ruçhanlı alacaklıların alacağını .tahmin edilen kıymetin %40 'mı ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2 -Artırmaya iştirak edeceklerin, taşınmazın tahmin edilen kıymetinin % 20'si nispetinde Yeni Türk Lirası pey akçesi veya bu miktar kadar mi bir bankanın kesin ve süresiz teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Yeni Türk Lirası dışındaki paralar ve başkaca teminat kabul edilmez. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere kendisine mehil verilebilir.ihale damga resmi, tellaliye .Katma Değer Vergisi ve tapu harç ve masraftan alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3 -Taşınmazı satın alanlar ihaleye alacağa mahsuben iştirak etmemiş olmak kaydı ile ihalenin feshi talep edilmiş olsa satış bedelini derhal veya 13ܛ.maddeye göre verilen mühlet içerisinde nakden ödemek zorundadır.

4 - İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.) bu taşınmaz üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialannı dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdırAksi takdirde hakları tapu sica ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

5 - İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep dan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikten bedel İle son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden mütesetsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikte teminat bedelinden alınacaktır.

6 - şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderfebir.

7 -Satış ilanı borçlu ve tüm iplere gönderilmiş olup , İİK. 127 madde gereğince tapuda adresi kayıtlı olmayan alakadarların dosyada bilinen adreslerine gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde işbu sabş ilanı borçlu ve tüm ilgililere ilanen tebliğ yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

8 - Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecaünı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2009/3597 Talimat sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön