19 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede? Çiftçi Towers projesi İstanbul Beşiktaş - Zincirlikuyu bölgesinde Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul adresinde inşa ediliyor...




Çiftçi Towers projesi 288 adet rezidans daireden oluşuyor. 2 kule olarak tasarlanan Çiftçi Towers projesi İstanbul Avrupa yakasında Zincirlikuyu'da inşa ediliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde bloklar 45 katlı olarak yükseliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi Türkerler İnşaat ve Çiftçi Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers tanıtım ofisi ile 0212 347 55 08 numaralı telefondan iletişime geçip, proje ile ilgili bilgi alabilirsiniz.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinin 2015 yılında bitirilmesi planlanıyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde konutların alanları 222 metrekare ile 578 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında belirlendi.



Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres bilgisi : Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul



Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?


Zincirlikuyu Çiftçi Towers irtibat

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön