26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Giresun ve Erzurum'da taşınmaz satıyor!

Ziraat Bankası Giresun ve Erzurum'da taşınmaz satıyor!

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, Giresun 'da bulunan şube hizmet binası ile Erzurum 'daki akaryakıt istasyonu ve müştemilatını peşin veya taksitle satmak üzere ihale açtı. Satışlar kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak



Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, Giresun 'da bulunan şube hizmet binası ile Erzurum 'daki akaryakıt istasyonu ve müştemilatını peşin veya taksitle satmak üzere ihale açtı. Satışlar kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak.

Ziraat Bankası   tarafından Giresun 'un merkez ilçesi şžeyhkeramettin Mahallesi Fatih Caddesinde   satışa çıkarılan bulunan 173 metrekare yüzölçümündeki arsa üzerinde kurulu bodrum, zemin ve 3 normal   kat olmak üzere toplam 866 metrekare kullanım alanı olan şube binası 210 bin TL kesin teminatla satışa sunuldu. Alınan tekliflerin değerlendirilmesi ise satış gerçekleşene kadar her ayın 1. ve 3. perşembe günleri   tekrarlanacak.

Öte yandan Erzurum 'un Tortum Söğütlü Mahallesi 'ndeki 37 bin 164   metrekare yüzölçümlü arsa ve üzerindeki akaryakıt servis alanının yanı sıra birçok bina, müştemilat ve çok sayıda ağacın yer aldığı akaryakıt   istasyonu, kargir ev ve bahçesi de satış listesinde yerini alıyor. Bu taşınmaz için kesin fiyat 72 bin TL olarak belirlenirken satışın 2 6 Mayıs 2011 tarihinde yapılacağı bildirildi. Taşınmazların satış bedeli peşin veya 48 aya kadar eşit taksitlerle yapılabilecek.


Geri Dön