25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Personeli Vakfından kiralık otel

Ziraat Bankası Personeli Vakfından kiralık otel

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir Erdek İlçesi, Yalı Mahallesi, Kastri Mevkii'nde bulunan turistik tesisi kiraya vermek üzere ihale açtı



Duyurulara göre, Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Yalı Mahallesi, Kastri mevki, Düzler Köyü 1 parselde kayıtlı 16 bin 608/21 bin 349 metrekare alanlı kamp niteliğindeki turistik tesisi kiraya verecek.

İhale, 17 Aralık 2008 tarihinde saat 19.00'da kapalı zarf teklif alma ve birden fazla teklif varsa, en yüksek teklif üzerinden teklif sahipleri arasında açık artırma yoluyla  Ankara  Ulus'da bulunan Genel Müdürlükte yapılacak.

İhalede gününde sonuç alınamaması halinde istekliler taşınmaz kiralanıncaya kadar zaman sınırlaması olmaksızın teklif verebilecek.

Birden fazla teklif alınması halinde açık artırma yapılacağından, teklif verenlerin ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı adreste hazır bulunmaları şartı aranacak.

Bu arada, söz konusu taşınmazın ihale gününde kiraya verilememesi halinde istekliler, her ayın birinci ve üçüncü pazartesi günü mesai bitimine kadar diledikleri zamanda teklif verebilecekler.

Geri Dön