19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkul!

Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkul!

Ziraat Bankası, Giresun ve Erzurum'da gayrimenkulleri satıyor. 26 Mayıs 2011 günü saat 15.00'te, kapalı zarf teklif alma, açık artırma ve teklif veren/en yüksek peyi süren istekliyle pazarlık yapılmak suretiyle ihale yoluyla satılacaktır...



Ziraat Bankası tarafından verilen ilan şu şekilde;
 
T.C. ZİRAAT BANKASI A.şž. GENEL MUDURLUGU'NDEN PEşžİN VE TAKSİTLE GAYRİMENKUL SATIşž İLANI

Bankamızca ihtiyaç fazlası tespit edilen bir grup gayrimenkul, halen satışı sürdürülen gayrimenkullerimize ek olarak ilk kez satışa çıkarılmıştır, ihalesi Genel Müdürlük inşaat ihale Komisyonu tarafından yapılacak olan ve bilgileri aşağıda yer alan gayrimenkullerden, 573 sıra no.lu olan ilk kez satışa sunulmuştur. Tapu kaydı, nitelik, özellik ve maktu teminat tutarları belirtilen gayrimenkuller, satış bedeli peşin veya 48 aya kadar eşit taksitlerle ödenmek üzere 26.05.2011 günü saat 15.00'te, kapalı zarf teklif alma, birden fazla teklif varsa en yüksek kapalı teklif üzerinden teklif sahipleri arasında açık artırma ve teklif veren/en yüksek peyi süren istekliyle pazarlık yapılmak suretiyle ihale yoluyla satılacaktır.
Listede yer alanlar dışındaki yeni satışa çıkarılan/halen satışına devam edilen gayrimenkullere ait bilgiler ile ayrıntılı satış şartları ve satış şartnameleri, www.ziraatbank.com.tr adresli internet sitemizden, aşağıda adres ve telefon numaraları belirtilen inşaat Hizmetleri Birimimizden ve gayrimenkullerin bulunduğu yerdeki şžubelerimiz/Bölge Başkanlıklarımızdan temin edilebilecektir.

Belirtilen ihale gününde satılmayan gayrimenkullerin satışına her ayın 1. ve 3. Perşembe günleri aynı saatte, aynı usulle yapılacak ihalelerle gayrimenkullerin satılmasına kadar devam edilecek; istekliler, bu ihaleler için, ihale saatine kadar kapalı zarf usulüyle teklif verebilecektir.
Muhammen Bedel belirlenmediğinden, istekliler, gayrimenkul için listede belirtilen maktu en belirlenmiş tutarda nakit veya şartnamede belirtilen diğer teminatı vereceklerdir.
Satış ihalesiyle ilgili olarak verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp, 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu'na tabi olmayan Bankamız ihaleyi yapıp yapmamakta ya da dilediğine yapmakta tamamen serbesttir.

Giresun 'un merkez ilçesi şžeyhkeramettin Mahallesi Fatih Caddesinde bulunan 173,22 metrekare alanlı arsa üzerinde kurulu bodrum, zemin ve 3 normal kat olmak üzere toplam 866 metrekare alanlı şube hizmet binası 210 bin lira maktu
teminatla satılacak.
               
İhale her ayın 1. ve 3. perşembe günleri gerçekleştirilecek.
               
Müdürlük, Erzurum 'un Tortum ilçesi Söğütlü Mahallesi Kaşar mevkinde bulunan 37 bin 164,45 metrekare yüzölçümlü arsa ve üzerindeki 184 metrekare alanlı idari bina, 380 metrekare alanlı akaryakıt servis alanı, 180 metrekare alanlı yemek salonu, 30 metrekare ocakbaşı, 168 metrekare alanlı yıkama ve yağlama ünitesi, 52 metrekare alanlı kazan dairesi, 67 metrekare alanlı bay bayan tuvalet, 30 metrekare alanlı mescit binası ile çok sayıda ağaç bulunan akaryakı  istasyonu, kargir ev ve bahçesini satacak.
               
Maktu teminat tutarı 72 bin lira olarak belirlenen akaryakıt istasyonu ve müştemilatının satışı, 26 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak.
               
Taşınmazlarda satış bedeli peşin veya 48 aya kadar eşit taksitlerle ödenecek.
               
Söz konusu taşınmazlarda muhammen bedel belirlenmediğinden istekliler, gayrimenkul için belirtilen tutarda nakit veya şartnamede belirtilen diğer teminatı verecekler.
               
Bu arada belirtilen ihale tarihlerinde satılmayan taşınmazların satışına, her ayın 1. ve 3. Perşembe günleri aynı yer ve saatte aynı usulle devam  edilecek.

Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön