20 / 04 / 2024

Zirvepark'ta satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Zirvepark'ta satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Somuncu Grup tarafından Konya Yazır’da inşa edilen Zirve Park hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatının yüzde 50’den fazlası tamamlanan dairelerin yarısından fazlasının satışı da gerçekleşmiş durumda.



Konya’ya getirdiği ilklerle adından sıkça söz ettiren Zirvepark yatırımcılar ve oturumcular tarafından büyük ilgi görüyor. Şehrin yenilenen çehresinde değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan proje doğa ile iç içe yaşamak isteyen aileler tarafından tercih ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde daire alanların barbekü organizasyonunda bir araya geldiğini söyleyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, “ Prestijli bir yaşamın kapılarını aralayan projemizin yarısından fazlası şuan satılmış durumda. Ev sahipleri yeni komşularıyla tanışacağı günü heyecanla bekliyordu. Bizde bu süreci hızlandırmak adına örnek dairemizin bahçesinde bir barbekü organizasyonu tertip ettik. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda ev sahipleri hem yeni komşularıyla tanışma hem de doyasıya sohbet etme  fırsatı buldu.” dedi.

Zirvepark’a yoğun talep

Yoğun ilgiyle satışların devam ettiği Zirvepark’ta, bir çok aile Zirve’deki yerini seçti. Beklenenin üzerinde bir taleple karşılanan projede satışlar yarıyı geçerken avantajlı ödeme planları da gelen talebi artırıyor.

2+1’den 5+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğu projede Akbank & Türkiye Finans Bankaları’nda 120 aya varan taksit imkanları bulunuyor. Alternatif ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede çeşitli kampanya önerileri de sunuluyor.

Akıllı bina özellikleriyle inşa edilmiş Zirvepark projesi hakkında detaylı bilgi almak için;


Zirvepark Konya İletişim Bilgileri 

Tel: 444 9 766 

Web: www.konyazirvepark.com



Geri Dön