19 / 04 / 2024

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi kapılarını açıyor!

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi kapılarını açıyor!

İstanbul’un yeni sanat platformu Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi inşa aşamasında ilk kez basına kapılarını açıyor...



Zorlu Gayrimenkul, Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Zorlu Center projesi ile ilk kez 5 fonksiyonu bir araya getirirken, İstanbul’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan bir performans sanatı merkezini de unutmadı. İstanbul’un kalbinde, sanat platformu olacak Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, dünyanın da sayılı merkezleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

 

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin operatörlüğünü Broadway’in 101 yıllık şirketi Nederlander yapıyor. 2013 yılı üçüncü çeyreğinde açılışı gerçekleşecek merkezde izleyeceğimiz ilk gösteriler de belli olmaya başladı.

 

Benzersiz ve üstün teknolojisi, dünya standartlarında akustiğe sahip  salonları, dünyaca ünlü gösterilere, müzikallere ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek özellikleriyle Zorlu Center Peformans Sanatları Merkezi, izleyicileriyle buluşmadan önce, inşaası hızla devam ederken kapılarını basın mensuplarına açıyor.


Geri Dön