18 / 04 / 2024

Zümrüt Konutları Şerifali'de 280 bin TL'ye 3+1! Son konut!

Zümrüt Konutları Şerifali'de 280 bin TL'ye 3+1! Son konut!

Ak Yapı tarafından inşa edilen Zümrüt Konutları Şerifali'de kalan son konutun satışı yapılıyor. Alanları 110 metrekare olan ve hemen teslim edilen 3+1 konut 280 bin TL'ye satılıyor...



Zümrüt Konutları Şerifali'de hayata geçirilen ve teslimlerin hemen yapıldığı bir proje. Yapımına 2008 yılında başlanan Zümrüt Konutları'nda yaklaşık bir yıldan bu yana yaşam devam ediyor.

Zümrüt Konutları'nda Ümraniye ilçesinin Şerifali mahallesinde Elalmış caddesine 20 metre uzaklıkta bir arazi üzerine konumlandırılıyor.

TEM oto yoluna ve Ataşehir ilçesine 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Çevrede bulunan bazı Alışveriş merkezleri ve Hipermarketlere 15 dakikada ulaşılabilir.

Sosyal alanlarında; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, misafir otoparkı, oturma alanları, basketbol sahası ve otoparkın yer aldığı Zümrüt Konutları'nda kalan son konutun satışı yapılıyor. Projedeki konutların hepsi 110 metrekare 3+1 tipinde. Fiyatı 280 bin TL olan konut için firma bünyesinde herhangi bir vadelendirme yapılmıyor. Özel bir banka anlaşmasının olmadığı projede tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Projede bina içinde ve bahçe duvarlarında yeteri miktarda alana yerleştirilen kameralarla kontrol sistemi bulunuyor. Daire içi mekanlarda yangın ihbar sistemi, binayı yıldırımdan koruyacak sistem ile bina genelinde basınçlandırılmış yangın merdiveni, yangın asansörü ve otopark merdiven kovası yer alıyor. Mutfak, banyo ve wc'lerde rutubete dayanıklı alçı asma tavan üzerine su bazlı boya uygulanıyor.

Ak Yapı tarafından Ümraniye Şerifali'de hayata geçirilen Zümrüt Konutları projesi, 2 bin 600 metrekare arsa üzerinde 8 bin 960 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 48 konut yer alıyor.

www.yck.com.tr

[email protected]

0216 580 95 70

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön