24 / 04 / 2024

Bahçekent Flora kroki!

Bahçekent Flora kroki!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle yükselen Bahçekent Flora kroki resmi öncesinde projenin diğer bilgilerine değinelim...



Konutların alanlarının 65 metrekareden başlayıp, 187 metrekareye kadar yükseldiği  Bahçekent Flora  kroki resmini inceledikten sonra projenin hangi lokasyonda olduğunu anlamak mümkün. Proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ  İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle hayata geçirilen Bahçeşehir Bahçekent Flora teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. 


İçerisinde toplam , 875 adet daire bulunan Bahçekent Flora kroki resminden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin sosyal imkanları arasında; yürüyüş yolları, otopark, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna yer alıyor. 


Bahçekent Flora kroki!


Flora Bahçekent Bahçeşehir daire fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de yükselen  Bahçeşehir Flora Bahçekent projesi, Hoşdere Bölge Parkı'na yakın yükseliyor. 3 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan proje, 120 bin metrekare arsa alanına sahip.


Bahçekent Flora Bahçeşehir nerede?

Adres: Hoşdere Cad. Bahçekent Emlak Konut Hoşdere 2. Etap Başakşehir / İSTANBUL


Bahçekent Flora kroki!


Bahçekent Flora kroki!


Flora Bahçekent ödeme planı!

https://emlakkulisi.com.tr/flora-bahcekent-odeme-plani/260648


Bahçekent Flora fiyat!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-fiyat/260153


Flora Bahçekent iletişim!

http://www.emlakkulisi.com/flora-bahcekent-iletisim/259308


Bahçekent Flora nerede? 

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-nerede/260142


Bahçekent Flora Bahçeşehir iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön