19 / 04 / 2024

Bomonti Time Residence'ın internet sitesi açıldı!

Bomonti Time Residence'ın internet sitesi açıldı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bomonti TIME

Mayıs ayında görücüye çıkan Bomonti Time Residence projesinde lansman öncesi avantajlardan yararlanmak isteyenler için ön talep süreci devam ediyor



Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı öncesi yapılan küçük bir tanıtımla görücüye çıkan Bomonti Time Residence projesinin internet sitesi açıldı. 


Sinpaş GYO'nun yeni projesi olan Bomonti Time'da ön talep süreci devam ediyor. Açılan http://www.bomontitime.com/ sitede yer verilen ön talep formu ile lansmana özel fiyat avantajı ve öncelikli ev seçme fırsatı sunuluyor. Anthill Residence'ın hemen yanında caddeye cepheli konumda inşa edilecek olan  Bomonti TIME  Rezidans, 48 katlı iki blok halinde yükselecek. İlk defa denenecek bir satış modeli ile daire satışları yapılacak olan Sinpaş Bomonti Time'da her sekiz katta bir VIP Suitler ile Penthouse yer alacak. Binanın üst katında İstanbul’un muhteşem manzarası ile konuklarını karşılayacak olan Gentelman Club bulunacak.


Sinpaş Bomonti Time'da 3. kattan 8. kata kadar home ofisler; 9. kat ve üzerinde ise konutlar yer alacak. Projenin başlangıç ve teslim tarihi henüz netleşmedi. 


Yapılan tanıtımda Bomonti Time projesinin maketini Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho,  Sinpaş GYO  İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Acun Ilıcalı birlikte açmışlardı. 


444 1 440


http://www.bomontitime.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön