25 / 04 / 2024

Emre Azer kimdir?

Emre Azer kimdir?

AREAS'ta 10 yılı aşkın süredir Konut Projeleri Satış Koordinatörü olarak görev yapan Emre Azer, Mayıs 2014'te www.emlakkulisi.com'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladı. Peki, Emre Azer kimdir?



Emre Azer kimdir?

Emre Azer, 11 Eylül 1978 İstanbul doğumlu. Lise öğrenimini 1995 yılında Tuzla Anadolu Teknik Lisesi'nde tamamlayan Emre Azer, 2001 yılında ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.


Bugün toplam 15 senelik iş tecrübesine sahip olan Emre Azer iş hayatına Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş'de Kurumsal Satış Yöneticisi olarak başladı.Ocak 1999 - Aralık 2001 tarihleri arasında burada görev aldı.


Daha sonra Acıbadem Sigorta A.Ş'de satış müdürü olarak başlayan Emre Azer burada Aralık 2001 - Ocak 2004 tarihleri arasında çalıştı.


İş tanımı:

Acıbadem Sigorta A.Ş ye ait sağlık sigortası ürünlerinin satışını yapmak, satış ekibinin eğitim sürecinde aktif rol oynamak, ekibi sahaya çıkabilecek hazır hale getirmek ve satış süreçlerinde ekibin tüm faaliyetlerinde destekleyici rol üstlenmek. Ayrıca satış ekibinin performans kriterlerini takip etmek ve yorumlamak, satış hedeflerini gerçekleştirmeleri için yol göstermek ve destek olmak.


EvArıyorum.com-Emlak Portalı'nda satış müdürü olarak çalıştı. Burada Areas Proje Pazarlama bünyesinde kurulan şirketin saha satış ekibinin kurulmasından eğitimlerine, müşteri görüşmelerinden performans takiplerine kadar tüm saha satış organizasyonunu yönetti.


Şubat 2004- Nisan 2014 tarihleri arasında Areas Proje Pazarlama'da Satış Koordinatörü olarak görev aldı. 10 yıl 2 aylık süre boyunca burada çalışan Emre Azer'in iş tanımı şu şekilde:


Satış Görev Tanımı;

Mevcut zaman diliminde birçok markalı konut projelerinin satış müdürlüğü görevini bizzat yaptı. Bu sürecin detayı aşağıdaki gibidir.


-Markalı Konut projelerinin A'dan Z'ye satış ve pazarlamasını yapmak, müşteri görüşmelerini sonuçlandırmak

-Satış ekibi eğitim ve hedeflerini vermek.

-Satış ofislerinde yer alan  tüm ekibin, etkin ve verimli çalışmasını sağlamak.

-Performans raporlarının hazırlanması


Pazarlama Görev Tanımı;

- Pazar araştırması

- Arsa lokasyonunun avantaj, dezavantaj, fırsat ve riskleri

- Potansiyel müşterilerin proje beklentileri, tercih edilen proje özellikleri ve konut tipolojileri

- Mevcut rakipler, rakiplerin fiziki koşulları, fiyat ve rekabet stratejileri

-Ortak söylemler oluşturmak bununla birlikte pazarın şartlarına uygun yeni satış stratejileri, yeni ödeme planları ve kampanyaların geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi için pazarlama departmanı ile organize çalışmak.


Markalı Konut Projelerinden Bazıları;

-Armina Evleri, Kelebekler Vadisi (Bahçeşehir)

-Armada City (Çorlu)

-Güneşli Express (Güneşli)

-Merkez Zekeriyaköy (Zekeriyaköy)

-Selective Prestige (Ataşehir),Selective Kartal (Kartal),Selective Samandıra(Samandıra)

-Mahal Sancaktepe, Mahal Sancaktepe Ada, Resim İstanbul (Sancaktepe)


Emre Azer, Mayıs 2014'te www.emlakkulisi.com'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladı. 2016 Aralık ayında bu görevinden ayrılan Azer, Ocak 2017'de Babacan Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.



Geri Dön