20 / 04 / 2024

Hızır Selimoğlu'ndan ihtarnamelere cevap!

Hızır Selimoğlu'ndan ihtarnamelere cevap!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'de Sevgili Yapı ile birlikte bulunduğu ada sakinlerinin ihtarnamelerine cevap verdi. Selimoğlu yazılı açıklamasında, "Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'de çözümsüzlük tarafı olmayacağız" dedi.



Hızır Selimoğlu ndan ihtarnamelere cevap!


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Selimoğlu Group ve Sevgili Yapı'nın yer aldığı 33. Ada üzerinde hak sahibi olan Fikirtepeliler, noter kanalıyla çektikleri ihtarnamelerle iki firmayı da 30 aydır süren 'faaliyetsizlik' ile kentsel dönüşümü sekteye uğratmakla suçlamıştı.


Emlakkulisi.com manşetinde yer alan haberde Selimoğlu Group yetkililerine hitaben yazılan ihtarnamede "Azınlık oranda olduğunuzdan inşaat yapabilme imkanınızın bulunmadığı açıkça görülmektedir" denilerek firmanın adadaki yüzde 10'luk payına vurgu yapılmıştı. İşte o haberimiz; 


Fikirtepeli'den Selimoğlu Grup ve Sevgili Yapı'ya ihtarname!


Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, bu haber üzerine Emlakkulisi.com'a yaptığı yazılı açıklamada, haberde ihtarnamede adı bulunan hak sahibi ile Selimoğlu Group arasında bir sözleşme olmadığına dikkat çekerek "Bizim sorumluluğumuzda olmamasına rağmen yüzde 10'luk kesimin mağdur olmasının önüne geçmek üzere onların da sözleşmelerini tamamlayacağız" dedi. 


İşte Selimoğlu'nun Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'de çözümsüzlük tarafı olmayacağının sözünü verdiği o açıklaması: 


"Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'ye verdiğimiz önem tüm kamuoyunun malumudur. Fikirtepe'de % 10 sözleşmesini tamamladığımız bir yerdeki ada ile ilgili firma ismimizi vererek yaptığınız yayın ile ilgili kamuoyunu aydınlatma adına bu açıklamayı verme ihtiyacı hissettik. 


Öncelikle bölgede payı olan ve dönüşüm için sözleşme yaptığımız kişilerle ilişkilerimiz gayet sağlıklı ilerliyor, şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadık. 


Sözleşme yaptığımız kişilere karşı, sorumluluk bilinciyle hareket ettiğimiz için de sorun yaşamamız mümkün değildir. Çünkü yaptığımız sözleşmelerle bahsi geçen kişilerin tüm haklarını koruyup onlara karşı tüm yükümlülüklerimizi yerine getirme kararlılığı içindeyiz ve bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz.


Bir bağlantımız olmamasına karşın habere konu olan söz konusu ihtarnameyi çeken kişinin direkt olarak bizimle sözleşme yapmadığını da vurgulamak istiyorum. Bu kişi ile sözleşme veya herhangi bir bağlantımız olmadığından muhatabımız olarak kabul etmiyoruz. 


Bizim sorumluluğumuzda olmamasına rağmen yüzde 10'luk kesimin mağdur olmasının önüne geçmek üzere onların da sözleşmelerini tamamlayacağız. 


Ayrıca sözleşme yaptığımız kişiler, vazgeçmek istedikleri takdirde elimizdeki sözleşmelerin feshi de dahil olmak üzere mağdur olmamaları için gereken her şeyi yapacağız. 


Biz sektöründe yarım asırdan bu yana güven sembolü olmuş Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'de çözümsüzlük tarafı olmayacağız. Kamuoyunun bilgisine sunulur."


Geri Dön