19 / 03 / 2024

Kalekent fiyat! Yeni proje!

Kalekent fiyat! Yeni proje!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Kalekent fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 116 bin lira olarak belirlendi, Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde 33 blok halinde yükselen Kalekent projesinde 1.471 konut bulunuyor....



 

Gül İnşaat ve Liv Yapı 'nın İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçirdiği  Kalekent  projesi 6 Eylül 'de görücüye çıkacak. Kalekent fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.

 

Kalekent fiyat bilgisine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. 33 blok halinde yükselen Kalekent Evleri 100 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede 1.471 konut bulunuyor.

 

Beylikdüzü Kalekent 'te yer alan konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

 

Kalekent fiyat!

Kalekent projesinde daire fiyatları 116 bin liradan başlıyor, 610 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden banka kredisi ile ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.

 

Aralık 2015 'te sahiplerine teslim edilecek olan Kalekent 'te; site içinde mağazalar, Türk hamamı, sauna, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu parkurları, spor alanları bulunuyor.

 

Web adresi: http://livyapi.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön